Εξέλιξη

Νέος εξοπλισμός, νέα άτομα, νέος αέρας!
Δείτε τα νέα μας προϊόντα.. αποτέλεσμα μιας παραγωγικής
διαδικασίας αλλαγών!

Σχεδιασμός

Με μια από τις καλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον χώρο
παράγουμε προϊόντα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
Μόνο το καλύτερο για τους πελάτες μας!

Η Δύναμή μας: Ο κόσμος μας!

Χωρίς άτομα με ταλέντο και αγάπη για αυτό που κάνουν,
δεν θα μπορούσαμε ποτέ να καταφέρουμε να ικανοποιήσουμε
κάθε μας πελάτη.


Untitled-1

Untitled-2

Η ΨΥΚΤΟΘΕΡΜΙΚΗ ΑΒΕΕ  βρίσκεται στον τομέα κατασκευής εξοπλισμού μαζικής εστίασης και εξοπλισμού καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από το 1989 τόσο μέσω βιομηχανικής γραμμής παραγωγής και ειδικών κατασκευών όσο και μέσω εμπορίας προϊόντων καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος επιλογών και έχοντας έτσι την ικανότητα να ανταποκριθεί και στον πιο απαιτητικό πελάτη.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των 5200 τ.μ. η εταιρεία έχει επενδύσει σε τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό ο οποίος σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την πολυετή πείρα των μελών της προσφέρει προϊόντα με  υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας , λειτουργικότητας και απόδοσης. Τα προϊόντα μας έχουν υψηλή αισθητική, αντοχή και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Όλα τα προϊόντα καλύπτονται από πιστοποιητικά ασφαλείας CE (EN 93/68/EEC), πληρούν τις προϋποθέσεις του HACCP (προτ. ΕΝ 22000) και του περιβαλλοντικού προτύπου (EN 14000).

Η Εταιρία είναι πιστοποιημένη από την DQS_Hellas, σύμφωνα με τις αρχές του Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2008. Επίσης διαθέτει πιστοποιητικό IQNET

Στα πλαίσια του Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας γίνονται συνεχείς έλεγχοι ποιότητας, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και όργανα πιστοποίησης των πρώτων υλών και των εξαρτημάτων,  των ανοχών του τεχνολογικού εξοπλισμού, των ημι-ετοίμων προϊόντων σε κάθε παραγωγική φάση και του τελικού προϊόντος, διασφαλίζοντας έτσι την παραγωγή προϊόντων με υψηλά ποιοτικά πρότυπα, που ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες των πελατών.

Για τη διασφάλιση όλων των διαδικασιών είναι σε εφαρμογή πρόγραμμα εσωτερικού ελέγχου ποιότητας και αξιολόγησης των ποιοτικών δεδομένων που συλλέγονται από το τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου, σύστημα αξιολόγησης των προμηθευτών της Εταιρίας και της ίδιας της Εταιρίας από τους πελάτες της, με στόχο τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών.

Το Τμήμα Μαζικής Παραγωγής

Εξοπλισμένο με τεχνολογίας αιχμής μηχανές επεξεργασίας μετάλλου (CNC bending machines, CNC punching machines), μηχανές εκτόξευσης πολυουρεθάνης χαμηλής και υψηλής πίεσης, πρέσες και μηχανές διαμόρφωσης panel, πρέσα κενού θερμο-διαμόρφωσης πλαστικών (vacuum thermoforming press), το Τμήμα Μαζικής Παραγωγής έχει τη δυνατότητα παραγωγής σε μεγάλη κλίμακα προϊόντων όπως panel θαλάμου, θερμο-μονωμένα σώματα ψυγείων και εξαρτήματα κάθε παραγόμενου τελικού προϊόντος.

Το προσωπικό της παραγωγής αποτελείται από έμπειρους και εκπαιδευμένους τεχνίτες. Ακολουθώντας τις οδηγίες του ISO 9001:2008 και του προγράμματος ολικής ποιότητας υπάρχει διαρκής εκπαίδευση και ενημέρωση του προσωπικού τόσο σε θέματα χειρισμού και συντήρησης του εξοπλισμού όσο και σε θέματα που αφορούν την αύξηση της παραγωγικότητας, της διατήρησης της ποιότητας καθώς και σε θέματα ασφάλειας.

Στο τμήμα υπάρχουν με απόλυτη ακρίβεια καταγεγραμμένες οι διαδικασίες παραγωγής και ελέγχου έτσι ώστε να διασφαλίζεται η παραγωγή αρίστης ποιότητας προϊόντων με το μικρότερο δυνατό κόστος


Το Τμήμα Ειδικών Κατασκευών

Χρησιμοποιώντας μια πλειάδα υλικών όπως γυαλί, ξύλο, corean, χαλαζίας, μάρμαρο, κλπ και εφαρμόζοντας πρωτότυπες τεχνικές στην επεξεργασία και των συνδυασμών των υλικών, στο Τμήμα Ειδικών Κατασκευών υλοποιούνται οι πιο προηγμένες σχεδιαστικά και στιλιστικά ολοκληρωμένες κατασκευές καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τα Ζαχαροπλαστεία, οι Φούρνοι, οι Gelaterias, τα Fast-Food, τα εστιατόρια και οι ταβέρνες, τα Κρεοπωλεία, τα Οπωροπωλεία και κάθε είδους κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος κατασκευάζονται σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη και σύμφωνα με τον σχεδιασμό και της οδηγίες Διακοσμητών ή σύμφωνα με σχέδια του τμήματος Σχεδιασμού και Ανάπτυξης. Όλα τα καταστήματα φέρνουν τη σφραγίδα ποιότητας της εταιρίας και χαρακτηρίζονται από μοναδικότητα, φινέτσα και στυλ, είτε έχουν μοντέρνο ή κλασσικό σχεδιασμό.

Το Τμήμα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης

Επανδρωμένο με υψηλής κατάρτισης επιστημονικό προσωπικό, και σε συνεργασία με Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές, Σχεδιαστές Εσωτερικών Χώρων και Βιομηχανικούς Σχεδιαστές, το τμήμα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης είναι υπεύθυνο για την δημιουργία κατασκευαστικών σχεδίων, προτάσεων και λύσεων για την κατασκευή καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Το τμήμα αυτό επίσης δημιουργεί τους φακέλους προϊόντων με αναλυτικά σχέδια και οδηγίες παραγωγής για κάθε μαζικά παραγόμενο προϊόν.

Επίσης το τμήμα αυτό σε συνεργασία με το τμήμα Αγορών κάνει συνεχείς έρευνες αγοράς για καινούργια υλικά και τεχνικές

Ποιοτική Διασφάλιση

Η Εταιρία είναι πιστοποιημένη από την DQS_Hellas, σύμφωνα με τις αρχές του Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2008. Επίσης διαθέτει πιστοποιητικό IQNET

Στα πλαίσια του Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας γίνονται συνεχείς έλεγχοι ποιότητας, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και όργανα πιστοποίησης των πρώτων υλών και των εξαρτημάτων, των ανοχών του τεχνολογικού εξοπλισμού, των ημι-ετοίμων προϊόντων σε κάθε παραγωγική φάση και του τελικού προϊόντος, διασφαλίζοντας έτσι την παραγωγή προϊόντων με υψηλά ποιοτικά standards, που ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες των πελατών.

Για τη διασφάλιση όλων των διαδικασιών είναι σε εφαρμογή πρόγραμμα εσωτερικού ελέγχου ποιότητας και αξιολόγησης των ποιοτικών δεδομένων που συλλέγονται από το τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου, σύστημα αξιολόγησης των προμηθευτών της Εταιρίας και της ίδιας της Εταιρίας από τους πελάτες της, με στόχο τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών.


Το Εμπορικό Τμήμα

 

Η ΨΥΚΤΟΘΕΡΜΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε, αντιπροσωπεύει για την Δυτική Ελλάδα επιλεγμένους κατασκευαστές επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το Εξωτερικό. Αποτέλεσμα αυτής της πολύχρονης συνεργασίας με τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστικούς οίκους είναι η δυνατότητα της κατασκευής και εξοπλισμού κάθε χώρου επαγγελματικής εστίασης όπως:

 

 • Ξενοδοχειακές μονάδες
 • Εστιατόρια και παραδοσιακές ταβέρνες
 • Fast Food και καταστήματα έτοιμου φαγητού

 

Μερικές από τις εταιρίες που αντιπροσωπεύονται:

 

Κορυφαία Ιταλική Εταιρία κατασκευής Επαγγελματικού Εξοπλισμού Εστίασης (συσκευές υγραερίου, φούρνοι κυκλοθερμικοί, ψυγεία κλπ)

 

Πρωτοπόρος Ιταλική Εταιρία κατασκευής ψυγείων παγωτού και ζαχαροπλαστείου με ξεχωριστό design

Οι πιο αξιόπιστες μηχανές παραγωγής soft παγωτού, παστεριωτές και freezer παγωτού, Ιταλικής κατασκευής

 

 

Πολυεθνική εταιρία κατασκευής compact ψυκτικών μηχανημάτων, multi ψυκτικών συγκροτημάτων κλπ

 

Οι πιο στιβαροί και παραγωγικοί φούρνοι πίτσας, πιττών και ψωμιού στην αγορά

 

Οικονομικές λύσεις για φούρνους πίτσας, τυρόπιτας κλπ

 

Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων και ποτηριών, Ιταλικής κατασκευής

 

Η συνεργασία με την FRIGOGLASS αφορούσε την ανάπτυξη από κοινού και την συμπαραγωγή 30.000 ψυγείων τύπου Open Front

 

Η εταιρία εξοπλίζει και προσφέρει υπηρεσίες after sales τόσο για τα  ψυγεία self service, τις βιτρίνες, τους ψυκτικούς θαλάμους, αλλά και τον εξοπλισμό των ψυκτικών συγκροτημάτων τύπου multi σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες Super Market στην Δ.Ελλάδα

 

Σε συνεργασία με τον ηγέτη στην αγορά τής Gelateria στην Ελλάδα κατασκευάστηκαν Πανελλαδικά εντυπωσιακά ζαχαροπλαστεία

 

Για την μεγαλύτερη εταιρία καταστημάτων frozen yogurt στην Ελλάδα κατασκευάστηκαν τα ποιο μοντέρνα refreshing καταστήματα στην Ελλάδα, αλλά και στην Αγγλία, την Σουηδία και το Ντουμπάϊ

 

Η συνεργασία με την κορυφαία εταιρία στον τομέα της ζύμης αφορούσε στην κατασκευή βιτρινών θερμο-θαλάμων

Η Εταιρία προκειμένου να μπορεί να προσφέρει τα προϊόντα της σε όλη την επικράτεια, προσφέροντας το after sales service που χρειάζονται οι επαγγελματίες στον τομέα των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, συνεργάζεται με πολλούς εμπόρους, κατασκευαστές και ψυκτικούς, σε όλη την επικράτεια, προσφέροντας ταυτόχρονα τεχνογνωσία και υποστήριξη σε κάθε πρόβλημα

 

Αγ. Νικόλαος Κρήτης Λάρισα
Αθήνα Λέσβος
Αίγιο Λευκωσία- Κύπρος
Αμαλιάδα Λήμνος
Άμφισσα Μεσολόγγι
Αργοστόλι Μύκονος
Αυλώνα Αττικής Νάξος
Βέρροια Νάουσα
Βόλος Μυτιλήνη
Ζάκυνθος Νέα Κίος-Άργος
Ηράκλειο Πάτρα
Θεσσαλονίκη Πειραιάς
Θήρα Πύλος
Ιωάννινα Ρέθυμνο
Καλαμάτα Σάμος
Κιλκίς Σητεία
Κύθηρα Σύρος
Λαγκαδάς Τρίπολη
Λαμία Χανιά
Χίος
Λευκωσία- Κύπρος

Η Εταιρία συμμετέχει ενεργά σε Εθνικές και Διεθνείς κλαδικές εκθέσεις, όπως:

 

 • HOST-Milan, Italy
 • HORECA, Athens, Greece
 • EQUIP HOTEL, Paris, France

 

Τέλος η Εταιρία δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε πολλές χώρες όπως:

 

 • Ιταλία
 • Κύπρος
 • Γερμανία
 • Αζερμπαϊτζάν
 • Αγγλία
 • Σουηδία

Το Τμήμα Ψυκτικών Κατασκευών

Για ολοκληρωμένες κατασκευές που γίνονται στην ευρύτερη περιοχή μας, είναι δυνατή η κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων που συμπεριλαμβάνουν και τα ψυκτικά μηχανήματα και ψυκτικά συγκροτήματα compact, outdoors, ή και multi συστήματα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών).

Ειδικότερα στον τομέα των multi συστημάτων ψύξης , η Εταιρία έχει αναπτύξει και κατασκευάζει ψυκτικά συγκροτήματα με έμφαση:

 

 • στην μειωμένη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (ψυκτικά συγκροτήματα PSICTOBOX ECO, με συμπιεστές τεχνολογίας inverter, συμπιεστές digital)
 • στους καλύτερους περιβαλλοντικούς όρους (μηχανήματα σε κλειστά ηχομονωμένα κουτιά, με ρύθμιση στροφών ανεμιστήρων)

στην αξιοπιστία και την απροβλημάτιστη λειτουργία

Το Τμήμα After Sales Service

 

Επανδρωμένο με έμπειρους Διπλωματούχους και Αδειούχους Μηχανικούς και Τεχνίτες, η Εταιρία προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες After sales service με λογικό κόστος. Ο στόχος του Τμήματος είναι η απρόσκοπτη λειτουργία των ψυκτικών εγκαταστάσεων και των συσκευών που εμπορευόμαστε στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι δυνατή η προσφορά υπηρεσιών After Sales Service, μέσω του Δικτύου των Συνεργατών μας.